Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 14. elokuuta 2014

Uusi löytö



Ei ole kovin paljon ollut vielä töitä, huomenna on tämän viikon toinen työpäivä.Eilen meillä oli pyhäkoulu palaveri, kun nekin taas alkavat. Sitä ennen poikkesin kirjastossa ja kirpparilla.


Kirjastosta löytyi kiva uusi virkkauskirja ja kirppikseltä tämä mukava lamppu. Oli puolenhinnan pöydässä (norm.4 e, nyt 2 e). Mietin mahtaako toimia, kun on niin halpa...sitä ei pystynyt kokeilemaankaan kirppiksellä, kun siellä ei ollut hehkulamppuja, enkä ollut arvannut sellaista ottaa mukaankaan :D



Niinhän siinä sitten kävikin, ettei lamppu toiminut. Vaan eipä mittään, avasin lampun ja katsoin, niin siellä oli toinen johto irti...kasasin lampun kokoon ja taas pelittää.Musta toi painava metallijalka on ihana!







Tuo varjostin ei ole kyllä tuohon ollenkaan sopiva, mutta saa välttää siihen asti, kunnes saan paremman. Hitsi, kun mua harmittaa, kun mulla oli aikaisemmin sellainen lasikupu, se olis voinut sopia tuohon, mutta pahaa pelkään, että olen hävittänyt sen kun ei silloin ollut kunnon lamppua mihin se ois sopinut :(







Tai sitten pitäs tuunata tuo vanha kierrätysvarjostin, tuo kenkäjutska ei oikein sovi tuohon lamppuun... Onko ideoita??
Tai jos jostain löytäis lasisen varjostimen...



Kohta lähetään miehen ja Elmosen kanssa kävelylle, joten sen pituinen se. Palaillaan!Mukavaa päivää :)

8 kommenttia:

  1. Tosi hieno lamppu, paranee vielä kun tuunaat tuohon nätin varjostimen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään yritin, mutta tuli moka jonka huomasin vasta myöhemmin :(

      Poista
  2. Ihana tuo lampunjalka, todellakin ymmärrän miksi sen ostit ja hyvään hintaan. Jollakin tavalla ihan hauska tuo varjostinkin, mutta ei ihan anna oikeutta tuolle jalalle. Oiskos varjostimelle paikka esim. eteisessä. ja jokin ihanuus sitten tuolle komealle jalalle.. no, kyllä sä taas keksit<3
    Tuunausiloja sinne!!

    VastaaPoista
  3. Kiitos yritin kyllä :) Lue edellisen kommentin vastaus :/

    VastaaPoista
  4. Taidan olla ihan hassu, mutta mielestäni tuo varjostin on juuri se juttu! Kihelmöivä vastakohtaisuus jalan ja varjon välillä. Itse pitäisin noin, mutta riippuu tietysti vähän muusta sisustuksesta : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuunasin tuon varjostimen, mutta kuten kommentoin niin siinä sattui eräänlainen "moka", toisaalta tyhmä mutta toisaalta hauska :)

      Poista
  5. Oikein hauska ja kiva varjostin minusta;) Arvaisin, että tuo lampunjalka on sellainen tiffany-lampun jalka, siis sellainen värilasista tehty varjostin... Minulla on sellainen lamppu ja jalka näyttää jotenkin melko samanlaiselta;) Aurinkoisia elokuun päiviä (enemmän kuin sateisia;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lampusta tulee lisää postausta kyllä... Toivotaan aurinkoa myös, kun sateita on lupailtu.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)