Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 30. syyskuuta 2016

Vielä riittää kukkia....ja valoakin





Tänään haettiin ne isot kukat pois. Olin nostanutkin ne valmiiksi kuistille. Kyllä vaan enemmän valoa tulee pikkuhuoneeseenkin, kun isot kukat kaapin päältä ikkunan edessä ovat poissa.






Vielä niitä kuitenkin riittää...












Olkkarissa on enimmäkseen kukkivia...













Paitsi tämä juoru, josta tykkään...













"Lintuhäkkiin" olen laittanut kynttilän.














Toisella puolen olkkaria on viherkasveja lisää, esim. tämä kissus.













Puhumattakaan makkarin kasveista, ei siis kasvipula iskenyt, vaan ihan tyytyväinen olen, että raaskin niistä luopua. Samalla tuli mielihalu pistää muutakin pois...vaan ei vielä ollut aikaa siihen. Jostain lehdestä luin hyvän vihjeen, että "älä valkkaa pois heitettäviä, vaan säilytettäviä", jos ymmärrätte mitä tarkoitan. No, niinhän se taisi olla siinä Konmarituksessakin. Mutta tänään on vielä muuta ja huomennakin... mä oon kyllä tavattoman huono laittamaan mitään pois :( Harmi!




Mukavaa perjantai-iltaa!



torstai 29. syyskuuta 2016

Sadetta !




Ulkona sataa ja tuulee...itsellä särkee päätä ja väsyttää....mutta kahvia on jo juotu, niin eiköhän se olo tästä piristy.
Tänään siivosin tätä alakertaa ja päätin, että olen saanut tarpeekseni näistä isoista kukista, jotka täyttävät kaappien päälliset ja pimentävät meidän pienet ikkunat. Näitä on kuusi kappaletta isointa ja laitoin ilmoituksen roskalava-ryhmään, että kuka haluaa pelastaa nämä kasvit...kyllä olisi ollut paljonkin ottajia, mutta nyt on ensimmäisen varaajan kanssa sovittu, että hän tulee huomenna hakemaan nämä. Odottelevat nyt puuhellan päällä.













Huomenna on tulossa myös ystävä poikkeamaan taas matkallaan. Siivotessani laitoin myös jo valmiiksi kirkasvalolampun paikoilleen, kun alkaa pimenemään tämä syksy. Eilen kävimme ajelulla naapurikunnassa. Kävimme myös siellä lähellä missä asuimme naimisiin mentyämme 15 vuotta sitten. Ei ihan siellä asti käyty, mutta nuorimmaisen silloisen eskari-talon näin....ei ilmeisesti ole enää siinä käytössä.
Kävimme myös entisellä suurkirpparilla, jossa mies oli aikoinaan töissäkin. Paljon oli pienentynyt se kirppis. Kahvit joimme siellä ja minä ostin tällaisen pehmoisen nahka (vai keinonahka?) laukun. Oli minusta kiva! Elmo oli meillä mukana reissussa, onneksi sillä ei tule huono olo autossa.













Eilen oli myös lauluharkat ja hyvät tarjoilut oli sinne pari naista järjestäneet.
Meidän pihalla oleva sähköpylväs oli kaatunut, minä en huomannut mitään, ennenkuin mies kaupungista tultuaan sanoi. Siinä oli ne linnunpöntötkin, onneksi ei enää asukkaita! Oli varmaan yöllä kaatunut, jos on tuullut. Nytkin tuulee.




Mutta iloinen olen siitä, että pariin päivään ei nyt ole ollut tuo rinta kipeä, siitä kiitos Herralle! Jaksaa paremmin odotella sen pari viikkoa kuvauksia :)




tiistai 27. syyskuuta 2016

Kaupungissa ja maalla



Tänään oli taas kaupunkipäivä. Lainakirjat tuli palautettua, syömässä käytyä (diakonia lounaalla) ja kahdellakin kirpparilla poikettua. Rahaa meni ekalle kirppikselle 1,90 e ja toiselle 0,50 e, eli ei pahasti kuitenkaan.
Tässä osa ekan kirppiksen löydöistä eli nuo ihanan väriset metalliset suojaruukut 0,50 e/kpl. Alla oleva kangas on ilmaislaatikosta, aika kiva syksyisen värinen.
Niitä oli ilmaislaatikossa kaksi pitkää ja suht leveää kappaa tai kaitaliinaa, otin ne ihan kankaaksi. Ilmaislaatikosta otin myös nukenvaatteita.
Ostoksia ruukunsuojien lisäksi oli pikkuinen puutuoli (sellainen pienehkölle nukelle sopiva), puinen pieni munakuppi nukkekodin pihakukka-ruukuksi ja lehti, jota selasin päivälevolla :)




















Toiselta kirpparilta ostin vain "lusikka-tyyppisen" teesiivilän 0,50 e.





Loput kuvat ovatkin alkuillan lenkiltä miehen ja koiran kanssa. Mies oli eräällä juoksulenkillään "löytänyt" uuden tien ja kiersimme sen :) Kaunis tie ja kauniita maisemia.





















Viimeisessä kuvassa on meidän ja naapurin rajalla (naapurin puolella) kasvava kaunis vaahtera komeassa syyspuvussaan. Se näkyy tähän koneelle, niin ihan ikkunasta nappasin kuvan. Oikeasti se kyllä näyttää enemmän oranssilta kuin kuvassa...













Vielä tänään ollaan saatu nauttia kauniista päivästä, tyttären pyykkejä pesin päivällä, niin laitoin vielä ulos kuivumaan. Taidampa kuitenkin yöksi ottaa ne sisälle, kun sateitakin on ilmeisesti lupailtu.

maanantai 26. syyskuuta 2016

Lenkki löytöjä





Aamulla käytiin taajamassa ja samalla käveltiin pieni lenkki. Erään tien vieressä olevan talon pihassa oli roskalavan vieressä kaikenlaista tavaraa ja siinä kyltti: Saa ottaa.
No tottakai meidän piti heti kurkata mitä siellä on. Ensin minä jäin tielle pitämän Elmoa kiinni ja mies meni tutkimaan.... mies otti tämän lampun ja vielä pakkauksessa olevan hengityssuojaimen. Lamppu oli aika likainen ja mies sitä ehkä suunnitteli autotalliin "verstaalleen".... "mäkin tarviisin ompelukoneelle tuollaisen" totesin minä. "Kyllä sä saat tän" sanoi mies. Jee! Kotona tarkistin ensin lampun toiminnan ja sen jälkeen putsasin lampun kostealla taikasienellä ja talouspaperilla.













Siisti tuli! Nyt se on jo ylhäällä ompelu valona :)Tuo oli hyvä löytö, aiemmin mulla oli vaan tavallinen pöytälamppu ompelukoneella ja lisäksi toinen katosta roikkuva lisävalo, ja silti tuntui että olisi monesti kaivannut lisävaloa.














Olin sitten vielä vuorostani minäkin käynyt katsomassa tavarakasaa, vaan en kuitenkaan ottanut kuin tällaisen lankapakkauksen.















Tuo on tuollaista ohutta, ehkä jotain kanavatyö tms. lankaa. Joita en kylläkään osaa tehdä, mutta kokeilin lankoja...kun mulla oli jossain vanhoissa ohjeissa jouluisia pieniä ristipisto-kuvia, niin ajattelin, että niitä jos osaisi tehdä, niin voisi vaikka laittaa omatekoisiin joulukortteihin... Sydäntä ja kuusta jo kokeilin.






Tavaraahan siellä oli kaikenlaista pyykkikorista, tunkista, leluista kirjoihin ym. Vaan kun on itselläkin joka paikka täynnä tavaraa...
Näimme taajamassa myös ilmoituksen ensi viikonlopun peräkontti-kirppiksestä täällä lähistöllä. Sinne voisi itsekin mennä myymään jotakin, jos olisi hyvä sää...jotain ohjelmaakin siellä on luvassa ja kahvio.

sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Syysillan kuvia













Kävin vielä Elmon kanssa metsälenkillä,hyvin lyhyellä sellaisella. Hipsu lähti mukaan. Kävelimme ensin metsän umpeen kasvanutta polkua, kunnes tuli kaadettu puu polun kohdalle, jolloin piti siirtyä enemmän metsän puolelle. No sieltäkin löytyi toinen polku jota seurasimme. Aurinko oli alkanut loppupäivästä paistaa ja paistoikin kallioihin kaadetun metsän reunassa.














Tuo kaadettu metsäosuus on aika ärsyttävää kävellä, välillä risukkoista ja välillä märkää... sisukkaasti se vaan Hipsukin tuli meidän perässä :)
Taas tultiin joelle ja vanhalle sillalle ja sitten alkoikin mukavamman näköinen osuus, kun hakkuualue jäi taakse. Kuvia otin matkalla muutamia, joista näkee, että syksy on tullut tännekin ja värjännyt puiden lehtiäkin.





















Kello oli noin 7n maissa kun tuolla lenkillä oltiin, mutta äkkiä se alkaa hämärtyä...nyt kello on puoli 8 ja sisällä olisi jo ihan hämärää ilman valoa.




















Tosi ärsyttävä tuo "vika" mikä tähän koneeseen on tullut, että se ei meinaa kirjoittaa ä-kirjaimia. Hirveesti saa jälkeenpäin korjata, jos ei muista lyödä ä-kirjaimia tavallista napakammin...kun kirjoitin esimerkikisi hämärää, niin siihen oli tullut vain yksi ä eli hmär...ottaisittekos siitä selvää :)





Mutta nyt asiasta toiseen...tämä yläkerrassa ollut kukka, jota olen luullut posliinikukaksi lehtiensä takia, on nyt alkanut kukkia...tämmöisillä kukilla! Eli kysymys kuuluu, tietääkö kukaan mikä tämä kukka on? Kirkkaanpunaiset tuollaiset suipot kukat, en tiedä aukenevatko tuosta vielä lisää...nuppuja ainakin on vielä monta :)








Mietintää yössä










Viime yönä heräsin yöllä ja rupesin taas miettimään ikäviä asioita...ei sais, koska sitten ei ainakaan saa nukuttua. Rintakin särki ja tuo olkapää oli edelleen kipeä. Kävin vessassa ja mieskin heräsi, juteltiin vähän ja mies ehdotti, että laittaisin hengellisen levyn soimaan hiljaiselle... Kävin kuitenkin ensin syömässä kupillisen jogurttia, kun illalla ei ollut tullut paljoa syötyä, muuta kuin hengellistä ravintoa, kun olimme olleet siellä Sittenkin toivoa-tilaisuudessa.
Meillä on ollut jo aika viileää sisällä, kun ei olla vielä lämmitety ollenkaan. Olinkin illalla laittanut yöpaidan päälle pitkän villatakin. Niinpä oli alakerran reissun jälkeen kiva vielä lisäksi kietoutua peittoon ja rauhoittua Nina Åströmin levyn Avoin taivas-kuunteluun. Ja siihen se uni sitten taas tulikin. On minulla viisas mies :)





Mies myös ehdotti yöllä, että menisin yksityiselle lääkäri-asemalle mammografiaan, että pääsisin nopeammin, eikä tarvitsisi miettiä tuota rintaa. Mutta kun se on tietysti myös raha kysymys sekä se asia, että jos siinä olisikin jotain, niin miten sitä kautta sitten pääsisi takaisin kunnalliselle puolelle hoitoon...en tiedä. Ehkä odotan kuitenkin sen kaksi ja puoli viikkoa, kun aikakin on sinne yleiselle puolelle jo varattu.






Kotimatkalla-blogiin kirjoitin aamupäivällä postauksen, kun olin yhtenä päivänä tutkinut Ilmestyskirjasta Johanneksen kirjeitä eri seurakunnille. Sitä voi käydä lukemassa siitä blogista. Linkki sinne on tuossa oikealla puolella :)
Ulkona on harmaata, en ole tänään ollut ulkona. En ole myöskään ottanut uusia kuvia. Voisin täältä tietokoneen albumista laitta jonkun kuvan tänne piristykseksi, ettei tule yhtä harmaa kuin sää...










Tässä kuvassa on ainakin ollut kirkasta :) Mukavaa sunnuntaita teille!

perjantai 23. syyskuuta 2016

Kylmenevääkö?









Tänä aamuna tuntui aika viileältä ja huomasinkin, että nytkin mittari näyttää vain reilu 10 astetta.Oli jotenkin sellainen kostean kylmä. Taivas onkin nyt kauttaaltaan pilvessä.
Niinkuin kerroin aiemmin, niin taas on tullut uusi terveyden huolenaihe, niinpä taas matkasin lääkäriin ... ja sain onneksi lähetteen jatkotutkimuksiin. Tosin vasta kahden ja puolen viikon päähän sain niihin ajan, joten pähkäileminen omassa päässä jatkuu. Kun itsellä on taustalla tuo rintasyöpä, niin on tavallista herkempi kaikille oireille, jotka vähän sinne päin viittaavat.














Tänä iltana mulla on toisen pyhäkoulutädin kanssa Pyhis-vuoro seurakunnassa. Aatamin ja Eevan tottelemattomuudesta on aihe ja mulla opetus-osuus. Onneksi mulla on joskus aiemmin tekemäni paratiisin puut hedelmineen säilössä, samoin kuin Aatami, Eeva ja Jumala :) Siinä mielessä pääsen helpolla. Toista juttua varten tein jo "hymynaamoja".






Huomen illalla onkin Mahdollisuus muutokseen- missiossa Sittenkin toivoa-tilaisuus, jonne aiomme mennä. Nyt täytyy laittaa perunat kiehumaan. Joten kirjoitellan taas!

torstai 22. syyskuuta 2016

Kamala eteinen










....ja kesän viime kukat 2. Nämä kukat löytyivät lenkin varrelta.







Silloin kun ostin tuon Mikki Hiiri-taulun ajattelin, että pitäisi eteinen siivota ja päivittää syksy/talvi kuosiin, ja voisin tuosta taulusta ottaa värit. Mustaa, valkoista, vihreää ja punaista. Tänään kun isäntä lähti käymään kavereidensa kanssa Lahdessa, niin päätin aamulenkin jälkeen vihdoin siivota eteisen.







Kamala paikka! Pelkkiä ovia, sotkua ja ahtautta. Tässä todisteet :)Eli kuvat ennen.





















Tuossa ensimmäisessä kuvassa olin sentään jo nostanut vintin rappuun nämä tuolille kertyneet ylimääriset tavarat: hillopurkkeja,kuistin pöytäliina, ylimäräinen verho, kuistin istuintyynyjä ym.





























Tämä naulakko on pääasiassa isännän käytössä ja sen se on näköinenkin :) Minullahan on ulkovaatteet keittiön tankokomerossa, lukuunottamatta paria sadetakkia ja muutamia kenkiä, jotka ovat tässä naulakossa. Tuo on talon vanha naulakko ja kenkäteline sen alla on entiseltä naapurilta saatu ja jonkun itse tekemä. Naulakossa huomasin olevan myös ulkovaatteiden lisäksi miehen paita, farkut ja college, annoin olla muut paitsi raivasin kesäsandaalit yms. kesäjutut pois. Parempi, ettei kauheasti miehen vaatteita siirtele, muuten ne on häneltä hukassa :)








Sitten siivoamaan! Aikaa siinä meni, mutta ompahan hetken verran siistimpää ja tilavampaa.












Tässä ikkunassa oli ennen pitkä pitsiverho, ja kun tuon kaapin taakse työnnetään aina Kylätalo-tilaisuuksien iso A-kyltti, niin tuo pitkä verho oli vaan tiellä. Ikkunan toisella puolella on kuisti, jonka kaapin päällä on miehen työhanskoja ja työkaluja ym kamaa, niin en halua niiden näkyvän eteisen puolelle, siksi haluan pitää siinä verhon. Niinpä hain vintistä anopin tekemän pitsikapan ja laitoin sen kaksinkerroin verhoksi peittämään tuon ikkunan alaosan. Verhotangon tein mustasta muoviputkesta, jota vähän lyhensin sopivaksi. Tulppaani-vahakankaan pala sai jäädä edelleen piristämään kaapin päällystää, lisäsin vain silkkikukkia ja tuunaamani lyhdyn. Entisiä tauluja otin pois. Tuo ovi, missä on peili, vie isoon kylmään eteiskomeroon. Ja meillähän on koko eteinen kylmää tilaa.







Tuo mustavalkoinen lapsi-taulu on kyllä entinen ja samoin nuo led-valot ovat olleet viime talvesta asti paikallaan, vaikka ei niitä tietysti kesällä käytetty.



















Ison tuolin vein kokonaan vinttiin tilaa viemästä ja nyt kun ruvetaan pitämään kesän aukiolon jälkeen taas yläkertaan menevää oveakin kiinni, niin tuo pikku jakkara ei vie paljoa tilaa, vaan kengät siinäkin saa laitettua, jos tarvitsee istuutua.












Tuo jakkarahan on joskus tuunaamani myös. Oli alunperin ulkona ollut ja kauheassa kunnossa. Minä maalasin sen ja virkkasin päällisen sille.




















Vähän enemmän on nyt lattia tilaakin. Tuossa vierekkän kellarikerrokseen vievä ovi sekä yläkertaan vievä ovi. Reunassa kuistille vievä ovi.





Toiveikasta torstaita, eikös se niin sanonta mene, että torstai on toivoa täynnä :)


tiistai 20. syyskuuta 2016

Kaupungissa






Tänään oli kaupunkipäivä. Oltiin ensin käymässä Mahdollisuus muutokseen-kahvilassa. Se oli oikeasti auki vasta iltapäivällä ja illalla, mutta siellä oli yksi tuttu tekemässä vielä rakennushommia alakerrassa, ja kun menimme vaan katsomaan ikkunassa olevaa lappua aukiolo-ajoista, hän näki meidät ja tuli avaamaan oven.
Keitti jopa meille kahvitkin, juotiin yhdessä, ja pyysin häntä rukoilemaan puolestani, koska minulla on ollut taas uusi vaiva.







Sen jälkeen läksimme kohti diakonia-ruokailua, joka on jo aiemmin alkanut tältä syksyltä. Minä poikkesin vielä hetkeksi kirppikselle aikaa kuluttamaan, vaan en ostanut mitään. Ruokailussa oli taas tavanomainen ohjelma : pieni hartaus, pari laulua ja sitten ruokailu. Uunikalaa, perunamuusia, salaattia ym. Jälkkäriksi kahvia ja piparia. Sen jälkeen tilaisuuden puhe- ja lauluosuus jatkui, ja minäkin kävin lukemassa siellä pari tekstiä Raamatusta. Läksimme kuitenkin ennen kuin tilaisuus loppui ja menimme käymään oman srk:n päivärukouskokouksessa. Se oli jo alkanut, mutta olimme loppuajan siellä.
Seuraavaksi oli vuorossa Kierrätyskeskus. Ostin sieltä tällaisen taulun eurolla, minulla on jo suunnitelma sen suhteen... Otin myös ilmaistavaroista pari lehteä lueskeltavaksi. Mieskin "tuhlasi" euron :)















Tulomatkalla kävimme vielä Apsilla eli Abc:llä kaupassa. Siihen mitenkään liittymättä: hyvin on tomaatit pikkuhiljaa kypsyneet sisällä. Tänään oli jo tuo suurin tomskukin kypsynyt.















Ja maatuskat pääsivät keittiön pikkuhyllyyn. Minulle tuli muuten innostus kerätä erilaisia maatuskoita :), voi hyvänen aika! Niinkuin ei sitä tavaraa muutenkin olisi... No en mä kuitenkaan niitä osta kuin hyvin halvalla jos löytyy :)















Illalla tein valmiiksi perjantain pyhäkoulu-juttuja sekä toteutin blogiystävän idean sitä liian tiukkaa samettipuseroa koskien. Eli halkaisin sen edestä halki, ompelin niihin saumat ja loppujen lopuksi katkaisin hihatkin sen sauman ja nauhojen alapuolelta, jolloin siitä tuli lyhythihainen. Katsotaan nyt josko sitä tulee pidettyä, mutta kiitos ideasta "60-luvun nahkahousut" blogin Aliisa :)












Heippa taas!
















maanantai 19. syyskuuta 2016

Kaunista päivää ystävät!





Tänä aamuna heräsin siihen, kun mies soitti hälärin alakerrasta. Kello oli jotain puoli 9 maissa ja kun mulla oli aika terveysasemalla kymmeneltä, niin herätti varmuuden vuoksi... Ei mulla ollutkaan kello soimassa, kun ajattelin herääväni itsekin ajoissa.
No, sen terveysasema käynnin jälkeen menimme kahvilaan (kuten usein terveysasemalta tullessa, kun siinä on hyvä kahvila matkan varrella). Pelkät kahvit nyt kyllä riittivät. Kovasti asiakkaita olikin nyt siellä.





Läksimme kotiin päin kiertotietä ajatuksena samalla jakaa muutamat Kylätalon tilaisuuden kutsut postilaatikkoihin. Siellä päin on yksi pieni kyläkauppa, jossa menimme myös käymään ja samalla huomasimme kesäkirppiksen ulkorakennuksessa olevan vielä auki :)
Sinnehän sitä pitikin mennä katselemaan...ja niinhän siinä kävi, että mukaan tarttui tällaisia löytöjä:














Maatuskat, 0,30 e kpl. Molemmat olivat siis ihan yksittäis kappaleita. Pienempi oli joku helistin tai marakassi, koska siinä oli käden sijana tappi ja sisällä heliseviä, jotka paljastuivat herneiksi, kun otin tapin pois, niinkuin olin alunperinkin suunnitellut. Nyt ne ovat kuin äiti ja lapsi.


















Ruskea ohutta vakosamettia oleva Benettonin pusero maksoi euron ja tykästyin sen 70-lukua muistuttavaan ulkomuotoon ja kaula-aukon kirjailuihin. 3/4-pituisissa hihoissa oli myös kivana yksityiskohtana rypytykset ja nauhat. Ajattelin sen sopivan ruskean puolihameeni kanssa. Ongelma oli siinä, että kun sovittamatta sen ostin, niin se olikin vähän rinnasta tiukka.



























Saa nyt nähdä tarjoanko sitä eräälle ystävälle, jonka tyyliin se sopisi hyvin, mutta onko se hänellekin tiukka...hmmm... Tai sitten kehitän siitä jotain...onko hyviä ideoita?






Vielä ostin 4 e maksavat talvisaappaat, kun ne oli turkisvuoriset ja sopivat. Pähkäilin niiden ostamista, mutta mies sanoi, että kannattaa varmaan ostaa... No minähän yllytyshullu ostin :) Vaikken olisi välttämättä tarvinnutkaan.






Tänään olin taas farkkulinjalla, kuten näkyy. Tuo roosanpunainen villatakki oli tämänpäiväisiä ostoksia lukuunottamatta uusin kirppis ostos. Maksoi 1-2 e, en tarkkaan muista. Ja sattumalta oli jo aikaisemmin mulle tullut muistaakseni jostain kirppiksen ilmaistavaroista saman värinen toppi, niin hyvin sopivat yhteen :)













Heippa!

sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Kesän viime kukat ja vaatekaappia













Kiitos vaan teille, jotka yrititte auttaa tuossa bloggeri ongelmassa, itse asiassa se nyt onnistuikin nimimerkillä kirjautuminen :) Nää vaan joskus menee "yli hilseen" nää tietokone jutut.
















Ystävä tarjosi mulle vanhaa kännykkäänsä, se olisi sellainen isompi ja nykyaikaisempi (?), mutta kun se on Samsung, jota mulla ei ole koskaan ollut...kauhistuttaa sen opetteleminen...kun olen vannoutunut Nokialainen ollut....niin en nyt tiedä haluanko sen.
Toisaalta mun kännyyn on tullut esim. sellainen vika, että jos haluan poistaa esim. jonkun kuvan, niin välillä saan tökkiä sormella monta kertaa, ennenkuin se suostuu poistamaan kuvan ja pelkään sen hajoavan jossain välissä, hmmm... Niin siinä mielessä hyvään aikaan ystävä sitä tarjosi tietämättä mitään mun vanhan kännyn ongelmista. Ja olishan siinä varmaan vielä parempi kamerakin.














Eilen raivasin vaatekaapistani pois caprit, sortsit, hihattomat yöpaidat yms. kesä vaatteita. Samalla päätin siivota sen, vaikka tosi hyvin on sen Marie Kondon (eli Konmarin) järjestyksen summittainenkin noudattaminen pitänyt vaatekaappini melko hyvässä kuosissa.
Nuo ikivanhat muovikorit, jotka meinasin jossain välissä jo hävittää,(eli taas totesimme, että aika tavaran kaupitsee), on olleet juuri sopivat paidoille (yhteen pitkähihaiset, yhteen lyhythihaiset ja yhteen topit), yöpaidoille, alusvaatteille ym. Siinä Konmari-tyylissähän taitellaan vaatteet ja asetetaan ne sivuittain riviin, jolloin päältä jo näkyy mitkä vaatteet siinä on ja minkä haluaa ottaa.
Housuripustimia, joissa on useampi tanko kussakin, mulla on kolme, joista yksi on ollut nyt tyhjänä ja niistä kahdesta toisessa on tarkoitus olla farkut ja toisessa vapaa-ajan housut (eli verkkarit, trikoot, college-housut ym.)














Tuo sivuttain asettelu on ollut tosi hyvä idea kaapin siistinä pitoon, vaikken välttämättä kaikkia Konmarin ohjeita noudatakkaan...esim. tavaran runsasta vähentämistä ym.















Kun ajattelee, että kun tähän muutettiin, niin vihasin tuota vaatekaappiani ja se oli aina sekaisin.... Nykyisin olen ihan tyytyväinen siihen :) Tosin siihen auttoi myös tuo itse tuunaamani hylly. Tapetilla päällystetyt hyllylevyt ja tiiliä. Tässä siitä vanha kuva arkistosta.












Tänään olin ystävän kanssa seurakunnassa, menimme hänen autollaan Miehellä on ollut niin paljon menoja ja on vielä illalla menossa sählyä pelaamaaan, niin hän jäi kotiin. Mekko-linjalla olin tänään. Onhan mulla tuollainen punainenkin jakku, tyttären entinen. Laitoinkin sen nyt mekon kanssa ja itse tekemäni värikkäät puuhelmet. Tässä pikakuva ennen lähtöä :)