Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 25. elokuuta 2017

Väriä syksyyn





Syksy odottelee nurkan takana, joten siivouspäivän kunniaksi vahdoin samalla värejä syksyisemmäksi. Siihen on syksyn lisäksi toinenkin syy, joka selviää vähän myöhemmin :)
Niinpä nyt kuvia vähän värikkäämmästä kodista. Harmi vaan, kun ikkunoita vasten kuvaaminen ei koskaan onnistu,kun valo tulee sieltä takaa. Mutta näillä mennään.







Valkopohjaiset, ruskea-musta kuvioiset verhot vahtuivat liilaan ja pinkkiin. (Vintissä kävin vaan varastoja kaivelemassa :) Pitsikappa jäi kuitenkin paikalleen peittämään rumaa verholautaa. Pinkit on ostettu joskus kirppikseltä ja liilat on tyttären entiset. Kappa taitaa olla kierrätys-keskuksesta. Verhot laitoin kiinni äidin tekemällä pitsinauhalla.

































Nyt liilat ruukutkin sopivat väriin.















Sohva, jonka pian luultavasti vaihtuu kauniinpaan, sai myös pinkkiä tyynyjen muodossa yllensä.































Eilinen kylätalo ilta meni ihan mukavasti. Meitä oli 14 henkeä ja oma pastorimme piti "saarnan". Tuosta Kylätalon ilosanoman illasta on muodostunut aika yhteiskristillinen. Meidän srk on vastuussa, mutta kävijöissä on myös luterilaisia ja muidenkin seurakuntien jäseniä välillä. Sekä sellaisia jotka muuten aika harvoin käyvät tilaisuuksissa, ovat kuitenkin tykänneet tuolla käydä. Kun siellä on sellainen kotoisa tunnelma.






Tänään mennäänkin illalla omaan seurakuntaan, jossa Japanin lähettimme on tänään puhumassa. Kiva :) Hyvää viikonlopun alkua <3









4 kommenttia:

  1. Kivoja väripilkkuja nuo verhot ja tyynyt.

    VastaaPoista
  2. Ihanan väriset nuo verhot ja tyynyt😍 Kiva saada kotiin värejä kun ihan kohta alkaa ne syysharmaat kelit:) Oikein mukavaa viikonloppua sinne teille♥

    VastaaPoista
  3. Sinulla on aina niin sievää ja kodikasta : )

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)