Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 1. syyskuuta 2017

Hyvä Suomi ja muuta mukavaa...





Eilen kun katsoin tv:stä "Susijengin" koripallo-ottelua Ranskaa vastaan, jonka Suomi muuten voitti, niin samalla tein tämmöisen pikkuisen possun :)
Ohje oli eilen lainaamastani kirjasta, mutta mulla taisi olla ohuempi lanka, niin tuli pienempi...niin luulen.















Ja kirpparilta ostamastani valokuva-kehyksestä ja Martta Wendeliinin kortista tein kivan syksy-aiheisen taulun :) Tosin se pääsi ensiksi kirjahyllyyn, kun en ole sopivaa paikkaa vielä löytänyt. Olisi kiva kun siinä ympärilläkin olisi keltaista ja valkoista.

















Tänä aamuna kun makuuhuoneessa oli vähän viileätä, kokeilin viime talven villapaidasta tekemääni villatakkia. Kun tuo villapaita oli pirteän värinen, mutta kaula-aukko ärsyttävän tiukka pukiessa,niin olin päättänyt tehdä siitä villatakin. Kesällä olin jo sen halkaissut edestä, ommellut reunat kapealla siksakilla kaksikerroin ja kaula-aukkoon ommellut vanhaa vaaleansinistä pitsiä somisteeksi. Tarkoituksena olisi ommella eteen vielä sellainen koristeellinen hakanen vastakappaleineen....vaan en löytänyt kuin toisen puolen siit hakas-jutusta...mihinkähän se toinen on joutunut, eroon puoliskostaan :(

















Kuva on huono, eteisessä otettu.







Jos tuosta tulisi mieluinen villatakki, niin ehkä voisin luopua tytön vanhasta pitkästä villatakista, joka on vuosia vanha ja sikamaisen nyppyinen jo ja synkän musta, toinen koti-villatakki talvella myös tytön entinen, ruskea...sekin jo ikivanha. Mutta talvella mielellään pitää vaikka rumempaakin, kunhan on lämmintä :) Ja sitä ne ovat. Kuten huomaatte olen jo täysin orientoitunut talven tuloon.







Mutta loppuun vielä vähän piristävämpää. Aamulla huomasin, että malvikit on pitkä-aikaisia maljakko-kukkia, kun viime viikonloppuiset kukat kukoistavat entisen veroisina keittiön pöydällä. Tosin olen kuihtuneet nyppinyt pois ja ruusu ja punapellavat ja osa ruusuangervostakin on jo heitetty ulos. Mutta nämä jaksavat kukkia ja ilahduttaa silmää :)















Mukavaa alkavaa viikonloppua!

3 kommenttia:

  1. Mainio pikku possu tuo onkin:) Ja tuosta tekemästäsi taulusta tykkään, toivottavasti löydät sille hyvän paikan, jossa se pääsee esille. Neuletakkisi on kiva, voisi ihan ajatella, että suosikkihan tuosta voisi tulla. Siinä on nuo väritkin niin kauniit:)

    VastaaPoista
  2. Oi miten mainio possu tulikin,kyllä olet sitten taitava♥ Hyvä Suomi!! Kivannäköinen tuo villatakki:) Leppoisaa viikonloppua sinne♥

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)