Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 6. lokakuuta 2017

Ikäviä uutisia, kaunis löytö






Eilen meni lähes koko päivä kaupungissa, siltä se ainakin tuntui, vaikka oikeasti meni aikaa aamusta johonkin kolmeen asti. Mies kun tykkää lähteä aamusta, niin sitten lähdettiin, vaikka hänen lääkäri olikin vasta puolen päivän jälkeen. Lääkärissä vahvistui, että se luomi, joka poistettiin aiemmin, oli melanoomaa. Kolmen viikon päästä hällä lisätutkimuksia ja sen mukaan toimitaan. Toivotaan, ettei imusolmukkeissa ole mitään.






Siinä lääkäriaikaa odotellessamme kävimme mm. kierrätyksessä. Pyysin miestä tulemaan hyllylle katsomaan ja näytin hälle mukia, jossa luki "Minä rakastan sinua". Siitäkö johtuen mies osti mulle sieltä tämän kauniin retrotarjottimen :) Siinä oli valmiina reikä, että sen sai seinälle. Söpö!





















Illalla oli sitten Kylätalolla Ilosanoman ilta ja vaikka monta "vakiokalustoon" kuuluvista oli poissa, niin kuitenkin meitä oli se suunnilleen vakiomäärä eli 15 henkeä. Yksi sellainen oli, joka ei koskaan ennen ole ollut. Ihan hyvä ilta!






Tänä aamuna sitten mulla oli hammaslääkärin tarkastus omalla kylällä. Miehen kyydissä pääsin ja takaisin tulin kävellen. Onneksi ei tule kuin yksi korjattava hammas ja hammaskiven poisto. Lampaita kuvasin matkalla :)




























Harmi kun niin kaukana olivat nuo lampaat, ei saanut kunnon kuvia.







Niin on syys tullut sateineen. Pitäis varmaan ulkokalusteetkin raivata pois jossain välissä. Toivotaan kuitenkin auringon pilkahduksia myös välillä!









10 kommenttia:

  1. Auringon pilkahduksia teillekin, toivottavasti lisätutkimukset tuovat mielenrauhan!

    VastaaPoista
  2. Voimia sinne teille♥ Kaunis on tuo tarjotin ja toivotaan tosiaan kovasti että sitä aurinkoakin välillä pilkistäisi! Rauhaisaa alkavaa viikonloppua sinne teille♥

    VastaaPoista
  3. Niitä "auringonpilkahduksia", oikein Taivaallisen isoja sellaisia, toivon minäkin teille!

    VastaaPoista
  4. Minäkin toivotan teille aurinkoa ja toiveikkaita uutisia jatkossa. Sekä tietenkin hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Ihana tuo retrotarjotin! Ja ihana lammaslauma :) Toivotaan, että terveysrintamalla kaikki menisi hyvin. Siunausta ja voimia teille!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)