Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Veden solinaa




Eilen satoi taas lähes koko päivän, eli "ei mitään uutta länsi-rintamalla". Mies sai kuitenkin houkuteltua mut kävelylenkille kanssaan. Tulikin tehtyä aika pitkä lenkki. Mulla oli kyllä sateenvarjo mukana tihkusateessa ja pidin sitä aina kun satoi vähän kovemmin :)









Tätä kaunista kohisevaa pikku koskea kuvailin matkalla. Kosken kohina ja solina on niin ihana ääni. Tuli taas mieleen, kun meidän lapsuus-koulun takana oli koski. Pidin jo silloin sen äänestä.



















Tänään meille tuli miehen kaveri ja miehet menivät puu-hommiin (pyhästä huolimatta). Kaverilla on mukanaan suloinen koira, joka tosin vähän ärähti Elmolle ja Elmo halusi jäädä sisälle mun kanssa. Mun kanssa se tyttö-koira tuli hyvin juttuun :)




















Laitan miehille ruuan pöytään kahdeksitoista, niin on hetki aikaa olla koneella. Tänään on parempi sää, ja siksi mieskin halusi tänään tehdä puuhommia, kun alunperin se oli sovittu huomiseksi, mutta silloin on taas luvattu sadetta. Nyt on pilvistä, vaan ei sentään sada.
Eipä tässä sen kummempaa.

2 kommenttia:

  1. Se onkin nyt niin, että ei yhtään tiedä, milloin on kuivaa ja milloin sataa. Meidän pitäis jonain kuivana päivänä laittaa aurauskepit oman tien varteen. Se vois olla vaikka semmoinen lomaviikon homma, kun lapsilla on nyt se syyslomaviikkonsa. Mukavaa sunnuntaita sinnepäin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä alkoi aurinkokin paistaa iltapäivällä :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)