Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 9. lokakuuta 2017

Märkää...




Kovin on sateista ollut. Ei ole juurikaan tullut lenkilläkään käytyä. Tänään mies kävi sateessa juoksulenkillä. Sillä aikaa kirjoitin ystävälleni kirjeen. Sitten tuli olo, että pakkohan tässä on mennä ulos. Otin sateenvarjon mukaan ja yllätys yllätys, ei koko lenkin aikana satanutkaan :) Tosin vyötäröstä alaspäin olin kuitenkin melko märkä, kun tulimme Elmon kanssa metsän kautta takaisin ja pitkä ruoho kasteli ulkohousut täysin. Onneksi oli kumisaappaat jalassa...metsä nimittäin oli tosiaankin märkä!! Nämä kuvat ovat lenkiltä.




































Ihanaa jäkälää...





































Muuten olen "tapellut" saumurin kanssa. Vuosia sitten ostin sen käytettynä, mutta koskaan en päässyt sinuiksi sen kanssa, aina se on katkonut lankaa ja tosi vähän on tullut sitä käytettyä. Ajattelin jo lahjoittaa sen pois Roskalava-ryhmässä, kun se ärsytti mua niin...
Mutta muutama päivä sitten tein päätöksen, että kerrankin yritän oikein perehtyä siihen ja pujotella langat uudestaan,jos saisin sen toimimaan kunnolla.
Kyllä moneen kertaan se katkaisi langan, alasiepparin langan, ja minä laitoin taas ja taas uudestaan. Yhden reunan sai ommeltua ja taas lanka poikki. Nyt viimeksi sain jo ommeltua kaksi saumaa ja ei vielä mennyt lanka poikki :) Toivon, että tulen sen kanssa sinuiksi vielä, onneksi oli ohjekirja!













Viimeiset omenat putoilee puusta ja pihassa on kaikki märkää...märkää... Mutta näillä mennään.







6 kommenttia:

  1. Märkää on, ja harmaata. Toivottavasti tulee aurinkoinen päivä pian!
    Harmillista tuon saumurin kanssa, on raivostuttavaa yrittää saada jotakin tehtyä, kun kone kiusaa vähän väliä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ärsyttävää, ihmeen rauhallisesti olen sitä nyt kestänyt :)

      Poista
  2. Kauniin syksyisiä kuvia! Aina se vaan jaksaa sataa, mutta koko ajan toivotaan josko kohta aurinkokin paistaisi:) Toivotaan että tuo yhteistyö koneen kanssa alkaa sujumaan!! Rapsutuksia sinne karvakamuille ja mukavaa alkanutta viikkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, karvakaverit on mukavia elämän sulostuttajia :)

      Poista
  3. Kyllä on kiva kun välillä on sateetontakin hetkeä, kuitenkin sitä ulkoiluakin kaipaa. Tähän vuodenaikaan minä helposti jämähdän ihan sisälle ja usein ulkoiltua tulee vain ne välttämättömät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, en ole mikään syksy/talvi-ihminen...

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)