Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Vanhaa muotia






Löysin joskus aikoinaan puuvarastoa siivotessamme vanhan lehden rämmäleen, josta otin talteen osan näistä muotikuvista. Loput on erään vanhan Kotilieden keskiaukeamalta otettu. Näistä tulee mieleen vanhat paperinuket :)










































Muuten on ollut aika kurja päivä ja olen koko iltapäivän maannut pikkuhuoneen sohvalla ja juossut läheisessä vessassa. Lounaan jälkeen tuli vatsa niin kipeäksi, että tuntui, ettei pysty ylhäälläkään olemaan. Ajattelin sen olevan sitä "normaalia" vatsavaivaa (jota ei nyt ole pahemmin viime aikoina ollutkaan, Luojan kiitos!) Mutta olo vaan paheni koko ajan ja tuli oksettava olo, nousin istumaan että pääsee oksentamaan heti kun siltä tuntuu, sitten alkoi huimata ja just ennen oksentamista meinasin pyörtyä... oksentaminen helpotti kyllä oloa. Sängyssä olen maannut peiton alla ja ollut kiitollinen, että ei useampaa kertaa tarvinnut oksentaa, vaan on selvinnyt vessassa käynnillä. Ilmeisesti on sitä vatsaflunssaa jota on liikkeellä.









Mitään en ole uskaltanut syödä, join vaan vettä ja äsken laitoin mukillisen hunajavettä. Nyt pystyy jo onneksi olemaan ylhäällä, vatsa ei enää ole samalla lailla kipeä eikä onneksi huimaa. Se pyörrytyksen tunne oli ihan hirveä, tuskanhiki ja paha olo ja silmissä sumeni.
Hyvä siksikin, että on parempi olo, kun mies lähti pelaamaan sählyä. Jos olis vielä ollut se pyörrytys olo, niin olisi pelottavaa jäädä yksin.





Anteeks tää "sairauskertomus", jotenkin on vaan tottunut kirjoittamaan aina miltä tuntuu :)






Hyvää alkavaa viikkoa ja pysykäähän terveinä <3

4 kommenttia:

  1. Onneksi olosi jo hieman helpotti, mutta toivottavasti tauti paranee äkkiä! Nuo lehdestä olevat kuvat, on kivat. Mulle tulee mieleen niistä vanhat kaavapaketit.

    VastaaPoista
  2. Tänään on jo ollut muuten hyvä olo, mutta väsyttää koko ajan. Ensimmäisen kahvin uskalsin äsken juoda päiväkahvilla, kun olin tänään jo syönyt normaalisti.
    Niissä kaavapaketeissahan on tosiaan myös samantapaisia kuvia.

    VastaaPoista
  3. Voi, nuo vatsataudit ovat kamalia! Hyvä että alat selvitä siitä. Ihania nuo vanhat vaatekuvat, niissä on nostalgiaa.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)