Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 1. helmikuuta 2018

Kirpulla






Tänään olin ekan kerran "liikenteessä" sairastamisen jälkeen. Kaupungissa oli käynti ja kova lumimyräkkä varsinkin mennessä. Onneksi kaikki meni hyvin liikenteessä, ja itse asiassa aika hiljaista oli liikenne aamupuoleen.




Vakkaripaikat piti tarkistaa, eli kirppis ja kirjasto :) Ekaks kävin kirpulla. Olen kaivannut suoria housuja, ne olis sellanen välimuoto juhlavammassa asussa, kun ei ole ollut kuin farkkuja ja hameita. Nyt ne löytyi! Mustat suorat housut, uudet, Yor Face-merkkiset. Hinta oli 3,50 e. Ostin ne sovittamatta, ne oli 42 kokoa ja pelkäsin jos ne ei sovikkaan, mutta onneksi sopi. Kokeilin niitä kotona tummanpunaisen topin ja puna-musta-kullan kirjavan jakun kanssa sekä mustien lyhyiden saapikkaiden kanssa.



















Tuon jakun ostin aiemmin toiselta kirppikseltä, se taisi maksaa pari euroa. Merkki on Arkade. Saappaat on vuosia sitten ostettu kierrätyskeskuksesta.






Tänään ostin noiden suorien housujen lisäksi limenvihreän kaulahuivin, 1 e sekä 5 kpl-paketin uusia sukkia yht. 3,90 e. Eli tässä kaikki.













Kirjastosta lainasin kolme kirjaa, joista ensimmäistä aloin lukea jo kirjastossa. Vaapaasrk:ssa oli hartaus ja ruokailu, kävimme siellä. Mua vaan yskitti koko ajan ja mahakin oli vähän kipeä. Ajattelinkin, etten taida huomenna seurakuntaan mennäkään, jos tuo yskä kiusaa koko ajan. Muuten olen jo kunnossa.






Tämänpäiväinen asu oli siniset farkut ja valkoinen paksu jumpperi, kaulassa värikäs huivi ja jalassa mokkasaappaat. Saappaat, farkut ja huivi kirpulta, villapaita ystävän antama lahja. Tämä kuva otettu kotona, lisänä omatekemät turkoosit ranteenlämmittimet.






















Nyt täytyy mennä vähän iltapalalle, eli voileivälle. Heissan <3

6 kommenttia:

  1. Voi miten kivoja löytöjä olet tehnyt ja ihania asuja! Näytät kauniilta! Ihanaa alkanutta helmikuuta♥

    VastaaPoista
  2. Ihanan iloinen kuva!:) Kivoja löytöjäkin olet tehnyt, oli kiva, että pääsit jo kaupungille. Meillä muuten ei eilen vielä tullut lunta, mutta nyt tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seurakuntaan en jaksanut kuitenkaan tänään lähteä...yskä vaivaa ja pää on ollut kipeä...

      Poista
  3. Tulin ensivisiitille .Kivoja löytöjä sinulla. Minäkin käyn joskus kirppareilia ja kierrätyskeskuksissa. Joskus löytyy jotain . Minulla on puutarha blogi mutta kyllä sinne livahtaa vähän muutakin joskus käsitöitä kukka-asetelmia,kodinsisustusta ja leipomista. Käy kurkkaamassa minunkin blogiani jos vaikka kiinnostaisi jatkossakin. Hyvää loppuviikkoa .

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)