Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 5. toukokuuta 2018

Tuleeko kesä taas liian nopeasti?









Ulkona 15 astetta lämpöä varjossa, ja kuistilla 18! Ja lämmintä on luvattu, mikäs siinä muuten, mutta haluaisin nauttia keväästä enkä siirtyä heti kesään...




Eilinen "pyhis" meni muuten ihan ok, mutta oli niin paljon pikkuisia pyhisläisiä, että helikopteri-askartelu oli heille hieman liian hankalaa ja pari poikaa sitten viillintyi sen askartelun aikana. Vaan siitäkin pyhiksestä selvittiin. Ennen oli enemmän "isoja" pyhisläisiä, silloin kun itse olin. Nyt ei ollut kuin pari isompaa tyttöä, jotka kyllä auttoivat sitten myös. Toisella opella oli hyvä opetus Jeesuksesta ja Pietarista myrskyävällä merellä. Mulla oli niksahtanut nilkka ennen sitä pyhistä, laitoin nilkkatuen ja kyllä se loppuillan oli aika hyvänä, kunnes tänä aamuna niksahti uudelleen :( Nyt, vaikka on nilkkatuki, niin sattuu kävellessä, eli lenkki taitaa jäädä tekemättä, jos ei sitten taas yht äkkiä parane. Löysät nivelsiteet, luulisin.







Mies lähti tänään miesten päiville, jotka nyt ovatkin vähän kauempana. Meni ystävän kyydissä. Minä olen aamun päivystänyt puuhellan vieressä, kun keitin miehelle inkiväärijuomaa, ja sen jälkeen esipaistin parit lihat (toinen pakastimeen ja toinen uuniin). Piti heti paistaa, etteivät vanhene. Lämmitin myös itselleni ruuan. Kyllä alkoi jo keittiössä olla lämmintä :)






Nyt laitoin kahvin valumaan ja menen piha- tai kuistikahville :)















Leppoisaa lauantaita!







12 kommenttia:

  1. Meillä on nyt +14 astetta. Olitiin iltapäivä kahvilla pihalla ja kyllä se pitkän talven jälkeen tuntuu juhlalta.
    Hyvää viikonloppua teille. <3

    VastaaPoista
  2. Sanos muuta,liian nopea lämpeneminen ,kasvustolle ei hyväksi:)mutta hyvät ja huonot ilimat ,ne meiän on otettava vastaan.
    minäki huhtikuun uuen lumen liukkailla tein samanmoisen mahahyökkäyksen kuin jääkiekossa /maalivahti:),ja etumus ja yläroppi tosi kipiä (ilmalukko tuumas lääkäri tutkimatta),Olen iloinen että ilima on taas alakunu kulukeen....ja pystyy nauramaan ,kun tyynyä piti pittää rintamuksen edessä kun nauroi ja yski.,eihän sitä joka paikkaa tyyny kainalossa viitti mennä:)
    Hyvä Sesse ota itekki sitä "inkivääri-juomaa" nivelille tosi hyvä:)nim.kokemusta on:)(tietenkin jos vatsa sen sallii).
    Tuo kahvikuva aivan ihana:)
    Ihanaa lauantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Join aiemmin tuota inkiväärijuomaa itsekin, mutta sitten alkoi tuntua, että se ei sovi vatsalle :(

      Poista
    2. Sesse,onko sinulla blogissa sähköposti osoitetta,jos on,laittaisitko minun blogin sähköposti osoitteeseen,kysyisin jotain "kahden kesken".
      inkivääri ei sovi kaikille.

      Poista
    3. Liisa laitoin sulle s.postia!

      Poista
  3. Kesäiseltä kuulostaa. Mukavaa pihakahvihetkeä! Saisi olla viileää, ainakin öisin mielellään, jotta kaikki ei mene hujauksessa ohi.
    Voi harmi nilkkaasi, toivottavasti voit pian jo paremmin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nykyisin keväät on vaihtuneet niin pian kesäksi... Nilkka on jo parempi, kävin tekemässä ulkohommia :)

      Poista
  4. Onpas kiva lukea blogiasi, kun kirjoitat niin kivasti ja aidosti teidän arjesta! Ihanaa elämää, on monenlaista puuhaa teilläkin. Itse oon oppinut vähitellen arvostamaan juuri tätä tavallista elämää!
    Taivaan Isän siunausta!!!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)